Waxen

Waxen in Leeuwarden? Al sinds mensenheugenis een populaire methode om schoonheid te bevorderen en te benadrukken, en tevens om hygiënische redenen. De oude Romeinen, bekend om hun hoge schoonheidsidealen en esthetiek, hielden zich veelvuldig bezig met diverse methoden om dit te bereiken. Vandaag de dag is er eigenlijk niet zoveel veranderd. Nog altijd is waxen een eenvoudige, snelle manier om uw lichaam te ontdoen van (ongewenst) haar en het verkrijgen van een babyzacht huidje. Maar er zijn meer redenen: voor sommigen is het een levenswijze. Of vanwege het beoefenen van een sport, voor het vergroten van het zelfvertrouwen, of misschien om uzelf even te verwennen. Van wenkbrauwen tot tenen: vrijwel het hele lichaam kan gewaxt worden.

Er is ook de mogelijkheid tot een Brazilian Wax.
Niet alle schoonheidssalons zijn hierin gespecialiseerd. Glamorous Beauty wel. Wij bieden de beste Brazilian Wax in Friesland. Liefhebbers zeggen dat je nooit meer zonder wilt, nadat je deze vorm van waxen hebt geprobeerd! Kom daarom eens bij ons langs en vraag naar de mogelijkheden.

Voor het beste wax resultaat
Zorg dat je huid schoon is. Start drie dagen voor de behandeling met scrubben. Let op  op de dag van de behandeling zelf.
Twee tot drie weken niet scheren voor de behandeling.
Je haar moet minimaal een ½ cm lang zijn voor een beter resultaat.
Geen zorgen als je geen tijd hebt gehad om je op te frissen. Dan doe je dat bij ons.

De eerste 24 uur na het harsen
Neem geen hete douche of heet bad;
Ga niet in de zon of onder de zonnebank;
Maak geen gebruik van de sauna;
Niet zwemmen;
Gebruik geen geparfumeerde producten, bruinende crèmes of vette crèmes op de huid;
Draag makkelijk zittende kleding, geen strakke of niet-ademende kleding.

Waarom een behandeling bij ons?
Wij staan bekend om het perfectionisme waarmee wij de kunst van het Brazilian wax voor vrouwen tot een hoger niveau hebben gebracht. Hierdoor kunnen wij al jaren de beste Brazilian wax behandelingen van Nederland aanbieden. De hoge kwaliteit van onze behandelingen, onze jarenlange ervaring, de heerlijke en uitnodigende sfeer in onze salon en onze aandacht voor detail zorgen ervoor dat onze klanten al jaren trouw gebruik maken van onze diensten.

 Een professionele Brazilian wax in Leeuwarden

Wij doen al jaren  waxen volgens de oorspronkelijke Braziliaanse methode. Waxen is onze passie en wij geloven dat iedere vrouw zou moeten ontdekken welke voordelen een Brazilian wax behandeling met zich meebrengt.

Mocht je nog vragen hebben of ben je onzeker ..… Bel ons! We staan klaar om je te helpen.