Glamorous Beauty Salon

Uw schoonheids­specialiste in Leeuwarden


Het betekent zoveel als ‘uiterlijk betoverend’.

U begrijpt direct onze naamkeuze zodra u bij ons binnenstapt. Glamorous Beauty in Leeuwarden is een sfeervolle, professionele schoonheidssalon waar u terecht kunt voor een volledige behandeling van uw huid en lichaam. In tegenstelling tot veel andere salons bieden wij al onze behandelingen onder één dak.

Uw schoonheidsspecialistes bij Glamorous Beauty Salon in Leeuwarden
Uw schoonheidsspecialistes bij Glamorous Beauty Salon in Leeuwarden

Oase van rust en ontspanning in Friesland


Ons team van enthousiaste, gezellige en zeer kundige medewerkers laat uw verblijf aanvoelen als een ware oase van rust en ontspanning; een verkwikking voor lichaam én geest. Bij Glamorous Beauty Salon bent u verzekerd van de grootst mogelijke persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundig advies. Wij doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen. Want hier draait het om u; om uw betoverende verschijning!

Inmiddels hebben wij al vele gasten laten schitteren, uit heel Friesland en omstreken. Wij hopen ook u te verwelkomen. Maak een afspraak, of kom vrijblijvend even langs. Tot gauw!

Oase van rust en ontspanning bij Glamorous Beauty Salon in Leeuwarden

Ook een behandeling bij Glamorous Beauty Salon Leeuwarden?

Wij staan voor u klaar met een meervoud aan behandelingen. Weet u niet precies welke behandeling het beste bij u past? Vraag het gerust aan een van onze deskundige medewerkers.

Afspraak maken