ALCINA producten kopen bij Glamorous Beauty in Leeuwarden


ALCINA huidverzorging en cosmetica is ontworpen door de Duitse dermatoloog Dr.Kurt Wolff en vindt haar oorsprong in de farmaceutische industrie.

ALCINA is een Duits merk en al 100 jaar een begrip. ALCINA producten worden op diervriendelijke wijze ontwikkeld en heeft een nauwe samenwerking met dermatologen en huidspecialisten.Het resultaat is een kwaliteitsmerk met een doeltreffende werking en een optimale verdraagzaamheid. ALCINA staat voor “geen valse beloften maar een direct waarneembaar en voelbaar verbeterde huidconditie!”

Voordelen van de ALCINA producten zijn:

  • Exclusief voor schoonheidssalons
  • Natuurlijke grondstoffen
  • Constante controle door dermatologen
  • U krijgt persoonlijk advies
  • Geen dierproeven bij de ontwikkeling van nieuwe artikelen

Goede huidverzorging en professioneel advies


ALCINA staat bekend om haar rijke intensieve producten die de huidbalans versterken, behouden en beschermen. Het bevat een uitgebreide lijn voor meest uiteenlopende huidtypes. Tevens blijft ALCINA zich ontwikkelen op het gebied van huidverzorging

Een goede huidverzorging en productadvisering zorgt ervoor dat u de conditie van uw huid thuis op peil kunt houden. Ik sta voor u klaar!

De producten van Alcina kunt u ook aanschaffen voor thuisgebruik.

Goede huidverzorging en professioneel advies
Goede huidverzorging en professioneel advies

Ook een behandeling bij Glamorous Beauty Salon Leeuwarden?

Wij staan voor u klaar met een meervoud aan behandelingen. Weet u niet precies welke behandeling het beste bij u past? Vraag het gerust aan een van onze deskundige medewerkers.

Afspraak maken