Laser ontharen – Soprano Titanium


Ongewenste haargroei en overbeharing zijn veelvoorkomende problemen onder zowel mannen als vrouwen. Daarnaast kunt u last hebben van ingegroeide haren, huidirritatie na een ongeschikte ontharingsmethode of door medische indicaties (bijvoorbeeld overmatige gezichtsbeharing bij vrouwen).

Een oplossing is definitief ontharen middels een laser behandeling. Het is mogelijk om uw bikinilijn te laseren, maar het is bijvoorbeeld tevens mogelijk om uw oksels, benen of bovenlip te laseren.

Nieuw! Vanaf €25,-
Definitief ontharen

Laserontharing in Leeuwarden

Er zijn verschillende ontharingsmethodes om ongewenste haargroei tijdelijk tegen te gaan, bijvoorbeeld scheren, waxen en epileren.

Een definitieve ontharingsmethode is echter raadzaam om zowel tijd als moeite te besparen in vergelijking tot geregeld terugkerende behandelingen. Wij zorgen voor een snelle en comfortabele behandeling met een haarvrij en zijdezacht eindresultaat.

 • (Behandelings-)technische eigenschappen Soprano Titanium

  Bij Glamorous Beauty werken wij met de meest geavanceerde apparatuur en de allernieuwste laserontharingsmethode waarmee wij duurzame ontharing realiseren. Wij gebruiken daarvoor de Soprano Titanium, het meest effectieve en veelzijdige laserapparaat dat momenteel beschikbaar is. Onze behandelingen met dit apparaat zijn een zeer effectieve methode om ongewenste haargroei te reduceren en uiteindelijk zelfs te elimineren.

  De Soprano Titanium beschikt over de gepatenteerde ‘in motion’-lasertechniek, hierdoor zijn de laserbehandelingen minder gevoelig en veilig. Deze techniek zorgt ervoor dat het apparaat een lagere energie in meerdere pulsen afgeeft. Ter vergelijking: bij andere apparaten wordt in één keer veel energie afgegeven op een specifieke plaats waardoor pijn optreedt. Bovendien zorgt de ‘in motion’-lasertechniek ervoor dat het te behandelen gebied minder wordt belast en dat de temperatuur geleidelijk wordt opgebouwd. Wat betreft de temperatuur geldt dat hoewel de totale opbouw van de warmte lager is, het resultaat vergelijkbaar is doordat de warmte langer wordt aangehouden.

  De innovatieve techniek achter de Soprano Titanium maakt het mogelijk om ook donkerdere huidtypen te behandelen. Los van de focus van de laser op het pigment (melanine) worden namelijk ook de eiwitten onderin de haarzakjes (haarfollikels) vernietigd. Vernietiging van de eiwitten zorgt ervoor dat het haarzakje niet langer van voedingsstoffen wordt voorzien waardoor de haargroei gestaakt wordt.

 • De behandeling

  Eén van onze laserspecialisten van Glamorous Beauty zal de laser behandeling uitvoeren. Allereerst controleert zij het gebied dat u graag behandeld wilt hebben. Hierbij wordt gekeken naar eventuele huidbeschadigingen, pigmentaties en te lange haren. Vervolgens wordt een verkoelende gel aangebracht op uw huid waardoor de laserstraal van de Soprano Titanium goed geleidt. Middels de laserontharingsmethode wordt de bron van de ongewenste haargroei direct behandeld: het haarzakje. Door de krachtige laserstraal op het haarzakje te richten wordt dit vernietigd waardoor van hieruit geen (ongewenste) haren meer kunnen groeien.

  Het laserapparaat is ontwikkeld en afgesteld dat de krachtige laserstraal zich specifiek richt op het pigment van het haar. Het haar geleidt deze straal vervolgens naar het haarzakje waardoor deze wordt vernietigd. Na behandeling wordt de verkoelende gel verwijderd. Bij Glamorous  Beauty zorgen wij ervoor dat u zich weer comfortabel voelt ten aanzien van uw haargroei.

  Als gevolg van de laserstraling wordt de bron van de haargroei verhit dat deze wordt beschadigd waardoor het haar in het behandelde gebied niet meer terug kan groeien. Dit is echter alleen mogelijk indien het haar zich in de actieve groeifase bevindt. Doordat niet elke haar zich gelijktijdig in de actieve groeifase bevindt gedurende behandeling zijn er meerde behandelingen nodig om tot een gewenst resultaat te komen. 

 • Aantal behandelingen

  Zoals aangegeven zijn vanwege de ongelijktijdige actieve haargroeifasen van alle haarfollikels meerdere laserbehandelingen nodig. Uit de literatuur en vanuit de praktijk blijkt dat over het algemeen zes tot twaalf behandelingen (afhankelijk van het gelaserde gebied) nodig zijn om tot een gewenst resultaat te komen.

  Hierbij geldt een tussenperiode van zes tot acht weken, maar dit is afhankelijk van het te behandelen gebied. Zo geldt ingeval van het laseren van gelaatsbeharing een tussenperiode van vier tot zes weken. Na het geheel aan laserontharingsbehandelingen is het aantal haren afgenomen met 75 tot 95 procent.

 • Combinatiebehandeling

  Het is van belang dat u onze laserontharingsmethode niet direct combineert met andere behandelingen of ingrepen. Zorg er in ieder geval voor dat er altijd twee weken verstreken zijn voordat u een andere behandeling ondergaat.

 • Belangrijk voorafgaand aan laserontharing

  Er zijn verschillende zaken waar u rekening mee dient te houden alvorens wij u behandelen met onze laserontharingsmethode.

  • U dient het te behandelen gebied 24 uur voorafgaand aan de behandeling te scheren. Op de dag van de laserontharingsbehandeling dient het te behandelen gebied schoon en geschoren te zijn.
  • U dient het te behandelen gebied niet te epileren of waxen voorafgaand aan of tijdens een behandelingstraject (zoals hiervoor aangegeven is scheren wél toegestaan).
  • U dient het te behandelen gebied 10 dagen voorafgaand van de behandeling niet bloot te stellen aan de zon of zonnebank. Gebruik na de behandeling een crème met SPF 30-50.

   

 • Resultaat

  Wij van Glamorous Beauty doen ons uiterste best om tot het best haalbare en meest gewenste resultaat te komen bij onze klanten. Helaas is het met de huidige laserontharingsapparatuur niet mogelijk om een volledig haarvrije huid te garanderen. Wij adviseren een jaarlijkse onderhoudsbehandeling om het resultaat te behouden, ingeval van het gelaat halfjaarlijks. Na afronding van onze behandeling kan veroudering zorgen voor terugkerende ongewenste haargroei. Dit kan echter ook voortkomen uit medicijngebruik, een verstoorde hormoonhuishouding of gewichtsverlies. Een (half)jaarlijkse onderhoudsbehandeling is dan ook raadzaam.

  Het behandelde gebied van uw huid kan tot drie dagen wat roder en/of licht gezwollen zijn. Direct na de laserontharingsbehandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer hervatten. Na één tot twee weken na behandeling zullen de haren in het behandelde gebied loslaten en uitvallen.

 • Mogelijke bijwerkingen laserontharing

  Wij behandelen u bij Glamorous Beauty uitsluitend met FDA-goedgekeurde laserapparatuur waardoor onze methode zeer veilig is. Een FDA-goedkeuring is namelijk allesbehalve vanzelfsprekend: er is volop tijd en geld geïnvesteerd in onderzoek naar de apparatuur om de effectiviteit en veiligheid ervan te kunnen garanderen.

  Overigens kunnen complicaties voorkomen indien u onze richtlijnen niet (voldoende) in acht heeft genomen. Zo kunnen zich op uw huid kunnen lichte tot donkere tijdelijke pigmentvlekken voordoen als gevolg van temperatuurstijging van uw huid. In zeer zeldzame gevallen kunnen paradoxale haargroei, blaren en langdurige roodheid voorkomen. Doordat wij met FDA-goedgekeurde apparatuur werken is de kans op deze complicaties echter nihil.

 • Voordelen van laserontharing met de Soprano Titanium
  • De snelste en meest krachtige laserontharingsmethode van dit moment
  • Geschikt voor alle huidtypen, ongeacht de kleur
  • Geschikt voor grotere behandelgebieden
  • Geen irritatie van de huid rondom het behandelgebied
  • Speciaal ontwikkeld voor het elimineren van ongewenste haargroei
  • FDA-keurmerk
  • U kunt uw dagelijkse bezigheden direct na de behandeling hervatten
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
 • Gevallen waarin wij u níet kunnen behandelen
  • Zwangerschap
  • Het geven van borstvoeding
  • Koorts of een infectie
  • Medicijngebruik waardoor de huid lichtgevoelig wordt
  • Gebruik van ontstekingsremmers
  • Pacemaker
  • Piercings, tatoeages of een implantaat in het te behandelen gebied

  Neem vooral contact met ons op indien u vragen heeft over uw specifieke situatie.

 • Prijslijst Dames

  Hieronder vind u de prijslijst van de behandelingen per keer. Vanaf een behandeling van €50 euro, krijgt u elke 6e behandeling van ons!

   

   

  Super okselactie

  Normaal: €80,-

  Nu: €25,-

  Bakkebaarden

  Normaal: €50,-

  Nu: €30,-

  Bovenlip

  Normaal: €50,-

  Nu: €25,-

  Kin

  Normaal: €50,-

  Nu: €25,-

  Geheel gelaat

  Normaal: €150,-

  Nu: €99,-

  Hals

  Normaal: €90,-

  Nu: €30,-

  Nek

  Normaal: €90,-

  Nu: €30,-

  Tepels rondom

  Normaal: €50,-

  Nu: €30,-

  Buik

  Normaal: €90,-

  Nu: €69,-

  Onderarmen

  Normaal: €140,-

  Nu: €99,-

  Gehele armen

  Normaal: €200,-

  Nu: €125,-

  Onderrug

  Normaal: €90,-

  Nu: €65,-

  Bilnaad of navelstreep

  Normaal: €50,-

  Nu: €39,-

  Bikinilijn - klein

  Normaal: €90,-

  Nu: €65,-

  Bikinilijn - groot

  Normaal: €125,-

  Nu: €99,-

  Volledig schaamstreek incl. bilnaad (Brazilian)

  Normaal: €200,-

  Nu: €129,-

  Billen excl. bilnaad

  Normaal: €150,-

  Nu: €97,-

  Onder- of Bovenbenen

  Normaal: €200,-

  Nu: €149,-

  Gehele benen

  Normaal: €325,-

  Nu: €249,-

  Bikinilijn groot + Oksels

  Normaal: €180,-

  Nu: €109,-

  Bikinilijn groot + Armen + Oksels

  Normaal: €325,-

  Nu: €244,-

  Bikinilijn groot + Onder- of Bovenbenen + Oksels

  Normaal: €325,-

  Nu: €244,-

  Bikinilijn groot + Gehele benen + Tenen + Oksels

  Normaal: €425,-

  Nu: €299,-

  Bikinilijn groot + Navel + Oksels

  Normaal: €225,-

  Nu: €149,-

  Brazilian + Oksels

  Normaal: €225,-

  Nu: €149,-

  Brazilian + Gehele benen + Oksels

  Normaal: €450,-

  Nu: €305,-

  Brazilian + Onder- of Bovenbenen + Oksels

  Normaal: €350,-

  Nu: €259,-

  Brazilian + Gehele benen

  Normaal: €378,-

  Nu: €299,-

   

 • Prijslijst Heren

   

  Hieronder vind u de prijslijst van de behandelingen per keer. Vanaf een behandeling van €50 euro, krijgt u elke 6e behandeling van ons!

     

  Super okselactie

  Normaal: €80,-

  Nu: €25,-

  Bakkebaarden

  Normaal: €60,-

  Nu: €30,-

  Wangen

  Normaal: €65,-

  Nu: €30,-

  Bovenlip

  Normaal: €60,-

  Nu: €25,-

  Gehele gelaat

  Normaal: €170,-

  Nu: €109,-

  Hals

  Normaal: €90,-

  Nu: €30,-

  Nek

  Normaal: €90,-

  Nu: €30,-

  Schouders

  Normaal: €175,-

  Nu: €99,-

  Rug

  Normaal: €250,-

  Nu: €150,-

  Onderrug

  Normaal: €150,-

  Nu: €95,-

  Borst

  Normaal: €200,-

  Nu: €115,-

  Buik

  Normaal: €200,-

  Nu: €115,-

  Onderarmen

  Normaal: €170,-

  Nu: €109,-

  Gehele armen

  Normaal: €220,-

  Nu: €139,-

  Bovenbenen

  Normaal: €250,-

  Nu: €159,-

  Onderbenen

  Normaal: €225,-

  Nu: €145,-

  Gehele benen

  Normaal: €375,-

  Nu: €249,-

  Buik + Borstkas

  Normaal: €325,-

  Nu: €209,-

  Rug + Schouders

  Normaal: €325,-

  Nu: €209,-

Intakegesprek Glamorous Beauty

Voorafgaand aan de laserontharingsbehandeling zullen wij een intakegesprek met u inplannen. Daaropvolgend verrichten wij een gratis proefbehandeling bij u op één van uw oksels.

Tijdens het intakegesprek vertellen wij wat u kunt verwachten van onze behandelingen, geven wij uitleg over de (techniek achter) de Soprano Titanium laser en bespreken wij de behandelvoorwaarden. Onze behandelingen zijn scherp geprijsd. Wij adviseren u graag tijdens een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek en wij hopen u snel te zien.

Ook een behandeling bij Glamorous Beauty Salon Leeuwarden?

Wij staan voor u klaar met een meervoud aan behandelingen. Weet u niet precies welke behandeling het beste bij u past? Vraag het gerust aan een van onze deskundige medewerkers.

Afspraak maken