Wenkbrauwen bijwerken & Henna brows


Naast onze uitgebreide gezichtsbehandelingen biedt Glamorous Beauty Salon Leeuwarden ook behandelingen aan die specifiek op de wenkbrauwen gericht zijn.

Wenkbrauwen bijwerken

Wenkbrauwen bijwerken in Leeuwarden

Naast onze uitgebreide gezichtsbehandelingen biedt Glamorous Beauty Salon Leeuwarden ook behandelingen aan die specifiek op de wenkbrauwen gericht zijn.

Wij werken uw wenkbrauwen naar wens bij: de vorm en kleur van uw wenkbrauwen zijn namelijk uitermate belangrijk voor uw uitstraling. Door een passende vorm te kiezen en de wenkbrauwen naar wens bij te werken veranderen wij niet alleen uw uitstraling in positieve zin, maar ook uw zelfvertrouwen. U doet er dan ook goed aan om uw wenkbrauwen te laten behandelen door één van onze specialisten.

Naast het epileren van de wenkbrauwen passen wij een milde waxmethode toe op de ongewenste wenkbrauwharen. Deze wax hecht zich niet aan de huid waardoor wij u pijnloos aan een gewenst resultaat helpen.

Henna wenkbrauwen

Henna wenkbrauwen

Bij Glamorous Beauty kunnen wij u helpen aan zogeheten henna brows. Henna is een natuurlijk product dat wordt gebruikt om ongewenste lege stukken in de wenkbrauwen op te vullen en te corrigeren. Dit resulteert in vollere wenkbrauwen en een mooie uitstraling.

Bij Glamorous Beauty kunt u ervoor kiezen om onze wenkbrauwbehandelingen met elkaar te combineren voor een optimaal resultaat. Zo kan de milde waxbehandeling gecombineerd worden met het verven van de wenkbrauwharen of de hiervoor benoemde henna brows. Vraag onze specialisten vooral naar de mogelijkheden voor mooie wenkbrauwen.

Ook een behandeling bij Glamorous Beauty Salon Leeuwarden?

Wij staan voor u klaar met een meervoud aan behandelingen. Weet u niet precies welke behandeling het beste bij u past? Vraag het gerust aan een van onze deskundige medewerkers.

Afspraak maken