Het is u vast wel eens overkomen: u krijgt een compliment over uw mooie nagels. Spreken we over schoonheid en glamour, dan zijn het vaak de kleine details die het plaatje perfectioneren.

Glamorous Hair & Beauty besteedt dan ook grote aandacht aan uw handen, voeten en nagels. Manicures zijn hot, en de perfecte manier om uw handen en nagels in topconditie te krijgen. Na onze professionele manicure zijn deze weer verzorgd en geven u een schitterende uitstraling. Goed voor de dag komen begint hiermee.

Uw voeten krijgen veel te verduren.
Daarom verdient u wel even een moment van ontspannende verzorging, met een Spa-pedicure. Tijdens deze behandeling kunt u niet alleen optimaal genieten. Bent u met zijn tweeën, dan heeft u alle tijd om ontspannen te babbelen met elkaar, terwijl u in watten wordt gelegd. Ook onze medewerkers zijn altijd in voor een gezellig praatje. En naderhand bent u voorzien van zachte, gladde voeten en verzorgde teennagels.

Spa Pedicure 45 min.
Voetenbad, nagels knippen, voetenscrubben, nagelriemen verzorgen,  eventueel likdorn verwijderen eelt verwijderen, voeten crème

Spa Manicure 30 min
Nagels in model vijlen, nagelba, nagelriemen verzorgen, hand crème.